שאל שאלות הנוגעות לכלי מגרד האינטרנט של GrabzIt. למשל כיצד להשתמש במגרד האינטרנט וב- API לחילוץ נתונים מדפי אינטרנט, תמונות או ממסמכי PDF.
היי,
אני מנסה את זה עכשיו במשך שעות, אבל לא הצלחתי למצוא את זה.
באתר שממנו אני רוצה לאסוף נתונים, יש טבלה עם כמה ערכים. הטבלה יכולה להציג 15 ערכים בעמוד אחד. לרוב יש 2 עמודים לראות בגלל 18-20 ערכים.
אני רוצה לקבל את הנתונים מהעמוד הראשון, ואחריו מהעמוד השני. זה לא הכרחי לקבל את זה בקובץ אחד.
האם מישהו כאן יכול לעזור לי לקבל את הנתונים מהעמוד השני? זה דרך Javascript, אז אני לא מוצא את כתובת האתר הישירה, או איך לתת לכלי לבחור להגיע לעמוד השני.
הקישור הוא: http://cetis.combinant.be/Etis/TimeTableTrains.aspx?Terminal=COMBINANT&TimeTableType=2
אני לא מצליח לגלות איך לשים משהו into כתובת האתר כדי לעבור אוטומטית לעמוד 2.
לחלופין, אני יכול אולי להשתמש ב-Web Scraper, אבל אני רוצה לקבל את הנתונים intאו גיליון אקסל. דרך מגרד האינטרנט לא הצלחתי למצוא את האפשרות הטובה ביותר.. כאשר אני משתמש ב-"Click Element" ולאחר מכן בוחר בו עבור "כפתור בעמוד הבא?" זה לא יעבור לעמוד הבא, אולי בגלל ה-Javascript?
איך הייצוא ל-Excelsheet דרך כלי צילום המסך נראה הכי טוב.
תודה על כל עזרה!
בברכה,
דורק
דרך Web Scraping, גיליתי כעת כיצד לייצא לאקסל. אבל רק העמוד השני לא עובד.
מישהו רעיון?
היי,
עליך לבחור כל עמודה בנפרד כדי ליצור את מערך הנתונים שלך. לאחר שעשית זאת. השתמש בפעולת קליק ובחר בלחצן הבא בלבד. לאחר מכן, כאשר תיבת האפשרויות מופיעה, בחר את "כפתור העמוד הבא?" אוֹפְּצִיָה. אתה לא צריך להסתכל על העמוד השני מכיוון שהוא זהה לדף הראשון וכבר היית צריך לציין את כל העמודות שאתה רוצה.
בברכה