שאל שאלות כיצד ללכוד או להמיר דפי אינטרנט או HTML into תמונות, מסמכי CSV, PDF או DOCX וכן כיצד להמיר סרטונים into GIF מונפשות באמצעות ה- API שלנו.
שתי סוגיות:
(1) בעת התקנה באמצעות Composer מבנה התיקיות שונה מאוד וחסרות בו תיקיות משנה רבות כגון "ajax", "css" וכו'. האם אין צורך באלו כשמשתמשים ב-Grabzit רק מצד השרת (php)?
(2) לאחר הורדת לקוח php שמתי לב שהמחלקות נקראות אחרת (בעבר היה לי "require_once 'vendor/GrabzIt/lib/GrabzItClient.בכיתה.php';" אבל עכשיו זה "require_once 'vendor/GrabzIt/lib/GrabzItClient.php';"). עם זאת, כאשר אני מנסה ליצור PDF באמצעות הקוד הזה:
// צור את המחלקה GrabzItClient
$grabzIt = new GrabzItClient(GRABZIT_APP_KEY, GRABZIT_APP_SECRET);
$pdfOptions = new GrabzItPDFOptions();
אני מקבל הודעת שגיאה:
[17-Jan-2021 11:12:26 America/Toronto] PHP שגיאה קטלנית: לא ניתן להכריז על class GrabzIt\GrabzItClient, מכיוון שהשם כבר בשימוש ב-/Users/Ross/Dropbox/htdocs/wonderfest_mamp_pro/private/contest/include /vendor/GrabzIt/lib/GrabzItClient.php בשורה 11
אני באמת רוצה להשתמש בגרסה 3.4.5 אבל זה חוסם את הפיתוח שלי.
זה נשמע כאילו אתה משתמש בגרסה הישנה של ספריית PHP שעברנו להשתמש במרחבי שמות וכו' לפני כשנתיים וחצי. גרסת 3.4.5 מדור קודם זמינה בדף ההורדה עבור א הורדה ידנית.
הגרסה הישנה לא תהפוך לזמינה במלחין מכיוון שהיא נשמרת רק לצורך תאימות לאחור. תיקיות ajax ו-css אינן כלולות מכיוון שהן חלק מאפליקציית ההדגמה ולא מהספרייה.
אם אתה רוצה לעבור לגרסה העדכנית ביותר, הדוגמאות ב- תיעוד PHP אמור לעזור השינויים קלים יחסית.
התקנתי דרך Composer אבל כשאני הולך ליצור את ה-PDF שלי אני מקבל שגיאה חדשה:
// צור את המחלקה GrabzItClient
$grabzIt = new \GrabzIt\GrabzItClient(GRABZIT_APP_KEY, GRABZIT_APP_SECRET);
$pdfOptions = new \GrabzIt\GrabzItBaseOptions();
$pdfOptions->סטPageSize("מִכְתָב");
$pdfOptions->setOrientation("נוף");
$pdfOptions->setMarginLeft(PDF_MARGIN_LEFT);
$pdfOptions->setMarginTop(PDF_MARGIN_TOP);
$pdfOptions->setMarginRight(PDF_MARGIN_RIGHT);
שְׁגִיאָה:
[17-Jan-2021 13:10:49 America/Toronto] PHP שגיאה קטלנית: שגיאה לא נתפסה: קריאה לשיטה לא מוגדרת GrabzIt\GrabzItBaseOptions::setPageSize() ב-/Users/Ross/Dropbox/htdocs/wonderfest_mamp_pro/private/contest/include/createPDF.php:120