שאל שאלות כיצד ללכוד או להמיר דפי אינטרנט או HTML into תמונות, מסמכי CSV, PDF או DOCX וכן כיצד להמיר סרטונים into GIF מונפשות באמצעות ה- API שלנו.
Hi
השתמשתי בהצלחה ב-ConvertHTML עם PNG ועכשיו ניסיתי להשתמש באותו הקוד שלי (שונה מעט עבור פרמטרי PDF) כדי לקבל אפשרות לייצוא PDF גם אבל ייצוא PDF נותן תוצאה קצת שונה שאינה נכונה . ייצוא ה-PDF מציב רווח לבן נוסף (לא שוליים) בצד ימין ובתחתית של ה-HTML שלי. בדקתי את אותו HTML בדיוק עם הקוד שלהלן. יש לך רעיונות למה אני מקבל יצוא שונה? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא כשאני ממיר פיקסלים ל-mm, אני צריך לעגל.
תודה
הנה הקוד שיש לי ל-PNG:
GrabzIt("").ConvertHTML(whatToConvert, {
"target": "#captureThis",
"כתובת": הכתובת,
"format": "png",
"שקוף": 1,
"רוחב": 1200,
"בגובה": 628,
"רוחב": 1200,
"גובה": 628,
"displayid": "finalImage",
}).DataURI(dataURLAfterGrabzIt);
והנה הקוד ל-PDF:
GrabzIt().ConvertHTML(whatToConvert, {
"target": "#captureThis",
"כתובת": הכתובת,
"format": "pdf",
"רוחב": 317, //פיקסלים מומרים ל-mm
"גובה": 166, //פיקסלים מומרים למ"מ
"displayid": "finalImage",
"mtop": 0,
"mleft": 0,
"תחתית": 0,
"mright": 0
}).DataURI(dataURLAfterGrabzIt);
היי קורי,
כן הם כנראה יהיו מעט שונים. הסיבה לכך היא שיוצרים תמונה מדויקת של מה שיש בדפדפן ואז חותכים אותו לאלמנט היעד. השני מומר לרכיבי PDF ולאחר מכן נחתך רכיב PDF תקין.
גם עבור PDF אני לא חושב שאתה צריך לציין רוחב וגובה.
בברכה
תודה. אז האם אפשר להגיע לאותן תוצאות? בדקתי הרבה דברים שונים ללא הצלחה. האם אצטרך להשתמש בממיר PNG ל-PDF במקום זאת? ניסיתי להימנע מזה אבל אולי זה הפתרון היחיד.
אם אני לא מציין גובה ורוחב, אז זה מוסיף עוד יותר שטח לבן. ניסיתי שילובים שונים של ציון רק רוחב ורק גובה וכולם נותנים תוצאות שונות אבל לא את התוצאות הנכונות.
תודה
האם תוכל לספק את ה-HTML שאתה מנסה ללכוד. כנראה שיהיה הגיוני לשלוח לנו את זה בדוא"ל.
בטח, אני יכול לשלוח את זה. לאן אני צריך לשלוח את זה?
אוקיי, אני חושב שאני יכול לראות למה אתה מתכוון. ברגע שאתה לוכד יעד כקובץ PDF. זה עדיין יחזיר את גודל העמוד שביקשת אז אם ביקשת גודל עמוד של A4 היית מקבל את המטרה חתוכה ונותרת לשבת בדף A4.
עם זאת, נראה שאתה רוצה את רכיב ה-HTML הממוקד בפני עצמו כאשר גודל העמוד מוגדר לגודל העמוד של רכיב HTML.
האם זה נכון? אם כן זה ידרוש שינוי קוד. אני חושב שאנחנו יכולים לעשות את זה על ידי מתן אפשרות ל-1 לעבור לפרמטר גודל העמוד בצורה דומה ליצירת תמונה ממוקדת.