כלים ללכידה ולהמרה של האינטרנט
הקהילה המקוונת של GrabzIt

תצורת רשת נדרשת לשימוש בתוסף

שאל שאלות כיצד ללכוד או להמיר דפי אינטרנט או HTML into תמונות, מסמכי CSV, PDF או DOCX וכן כיצד להמיר סרטונים into GIF מונפשות באמצעות ה- API שלנו.

היי כולם,

אני חדש ב-grabzit.

כאשר אני פורס את אפליקציית האינטרנט Java שלי המכילה את ה-grabzit-3.3.6.jar ואז קורא ל"SaveTo" השיטה, יש java.net.ConnectException: פג הזמן הקצוב לחיבור: התחבר 

אבל אם אני שם את זה intארנט אין בעיה כזו.

האם יש איזו תצורת חומת אש שעלי לאפשר את התעבורה?

והאם יש מסמכי ארכיטקטורת רשת כדי שאוכל להתייחס.

תודה מראש.

נשאל על ידי IT Solutions ב-1 באוקטובר 2019

היי,

אני לא בטוח למה אתה מתכוון כשאתה מלביש את intארנט. עם זאת זה יצטרך א intחיבור ארנט לעבודה.

אם אתה מתקשר GrabzIt מאחורי פרוקסי מקומי אתה צריך לקרוא את המאמר המקושר כיוון שהוא מסביר מה לעשות.

ענה על ידי GrabzIt Support ב-1 באוקטובר 2019

היי תמיכת GrabzIt,

מצטער, אני מתכוון אם אני פורס את האפליקציה ללא חומת אש, אז אין חריג כזה. האם יש מסמך של ארכיטקטורת רשת כדי שאוכל להתייחס לתצורה בחומת האש שלנו?

ענה על ידי IT Solutions ב-2 באוקטובר 2019

אה, אני רואה. אין מסמך תצורת רשת מכיוון שהוא רק צריך גישה ל- internet כך שהאפליקציה מתערבת שיאפשרו לשלוח ולקבל דרך יציאות 80 ו-443.

זה מניח שאתה לא משתמש ב- intפרוקסי rra 

נענה על ידי GrabzIt Support ב-2 באוקטובר 2019

אז האם נדרשת תצורת חומת אש כלשהי כדי לאפשר את התעבורה? לדוגמה, עליי לאפשר תעבורה מאפליקציית האינטרנט שלי לאיזה שם מארח או כתובת אתר?

ענה על ידי IT Solutions ב-2 באוקטובר 2019

מעולם לא שמעתי על חומת אש שחוסמת לפי דומיין. אולם אם כן, עליך לאפשר את api.grabz.it ו-grabz.it

עם כמה חומות אש יש הגבלות על אילו אפליקציות יכולות לגשת אליהן internet כך שתצטרך לוודא שיש לאפליקציה שלך גישה.

נענה על ידי GrabzIt Support ב-2 באוקטובר 2019