שאל שאלות כיצד ללכוד או להמיר דפי אינטרנט או HTML into תמונות, מסמכי CSV, PDF או DOCX וכן כיצד להמיר סרטונים into GIF מונפשות באמצעות ה- API שלנו.
ברוב המקרים, צילום המסך שאני מנסה לצלם מוקטן בדפדפן אבל אני רוצה לייצא אותו כגדול יותר. אני משתמש בערכי bheight ו-bwidth כדי לציין מה הגובה והרוחב של האלמנט בדף האינטרנט ואז מעביר את ערך הרוחב והגובה שאני רוצה (שיהיה אותו יחס רוחב-גובה). במקרים מסוימים, הגובה גדול פי 2-4 מהגובה וזה מתחיל להפוך את התמונה למטושטשת מאוד.
כל האלמנטים בתוך ה-div שאני מנסה ללכוד אינם מוגדלים יותר מ-100% מהגודל שלהם. כך למשל, רוחב ה-div עשוי להיות 300px ואני רוצה שהוא ייצא ברוחב 900px. כל התמונות בתוך ה-div הזה מופיעות לא יותר מ-300 פיקסלים, אבל הרוחב האמיתי שלהן הוא 1000 פיקסלים. בהתחשב בעובדה שהתמונה ברוחב 1000 פיקסלים, לא אמורה להיות לה בעיה להיות ברוחב של 900 פיקסלים, אבל היא נראית מטושטשת כאילו זו באמת הייתה תמונה ברוחב 300 פיקסלים שהוזמה פי 3.
בנוסף, הטקסט בתמונה זו מטושטש.
שאלות זוגיות:
- האם אני עושה משהו לא בסדר?
- כיצד מתרחבת Grabzit? האם הוא מצלם צילום מסך ברוחב 300 פיקסלים (בדוגמה שלי למעלה) ואז מגדיל אותו לאחר מכן? או שזה קנה מידה של האלמנטים שלי מ-HTML תחילה, ואז מחזיר את צילום המסך?
- האם הדרך היחידה להשיג את מה שאני רוצה להמיר את ה-HTML כך שכל ערכי הגובה והרוחב יוגדלו לפי קנה המידה שאני רוצה?
אני משתמש בשיטת ConvertHTML עם DataURI
תודה.
מידע על השימוש תמונות HD ניתן למצוא כאן.
אתה צריך להשתמש בפרמטר hd וב-1 רוחב וגובה זה יכפיל את גודל התמונה.
לא מומלץ להשתמש ברוחב כדי לקבוע את הגודל המדויק. בנוסף, הגדרת הגובה תגרום לכך שהתמונה יתקרבה ואז נקראת לגובה, מה שיטשטש את התמונה.
תמונות HD פועלות על ידי הגדלה של חלון הדפדפן ויצירת צילום מסך.
תודה. הבעיה היא ש-HD מגדיל רק פי 2 ולפעמים אני צריך יותר מזה. האם יש לי דרך לעשות הגדרה כמו HD, שבה אני מגדיר את קנה המידה? אם לא, האם יש דרך אחרת להשיג את מה שאני מנסה לעשות?
נכון לעכשיו, נראה שהדרך היחידה עבורי להשיג את מה שאני רוצה היא ללכוד את ה-HTML, ואז להשתמש ב-javascript כדי להתאים את כל הסגנונות המוטבעים של גובה ורוחב ולהחליף בגובה וברוחב של הסולם שאני רוצה.
תודה
אוקיי, אתה יכול להגדיר זום משלך באמצעות הרוחב, אבל אתה חייב להגדיר את הגובה ל-1 כדי למנוע את שינוי גודל התמונה בדרכים לאורך.
אבל אני רוצה לשנות את גודל הגובה גם כן. אז אם יש לי תמונה שהיא 300x300 על המסך אבל אני רוצה שהיא תיוצא כ-900x900, הגדרת הגובה ל-1 מביאה לתמונה של 900x300.
כן, סליחה שאתה צודק לגבי הגדרת הגובה.
זה נראה כאילו התקרבות דרך הגדרת הרוחב שבור כרגע. העליתי תיק לתיקון זה.
אוקי תודה שידעת אותי. יש לך מושג כמה זמן לוקח דברים כאלה? אני יודע שקשה לתת לוחות זמנים אבל כל תחושת תזמון תעזור לי.
נהדר, תודה שעבדת על זה כל כך מהר. האם זה משהו שאני אראה בצד שלי מיד או שזה ייקח קצת זמן? הסיבה שאני שואל היא כי בדיוק בדקתי את זה וזה נראה אותו הדבר.
שוב תודה
זה עתה ניסיתי את זה והזום עובד כשהרוחב גדול מרוחב הדפדפן.
אולי אני לא מבין מה תוקן. אני בודק את אותו div אבל עם גדלי דפדפן שונים. ככל שהדפדפן קטן יותר, כך התמונה הסופית מטושטשת יותר, למרות שהיא זהה בדיוק.
במילים אחרות, יש לי תמונה סופית שתהיה 1000px x 1000px. בדקתי את זה כאשר ה-div בדפדפן הוא 800x800, 600x600, 400x400 וכו' וככל שהרוחב/הגובה קטן יותר (או ככל שהקנה מידה גדול יותר עד לרוחב/גובה הסופי), כך התמונה הסופית מטושטשת יותר.
אם התמונה שלי נראית נהדר כשהרוחב/גובה הוא 800x800, האם היא לא צריכה להיראות אותו הדבר כשהתמונה היא 400x400?
תודה
HD מומלץ מכיוון שהוא רק מכפיל את גודל התמונה שמפיק את התוצאות הטובות ביותר.
המשמעות של התיקון היא שבוצע כעת למעשה זום אם הרוחב גדול מרוחב הדפדפן.
אם אתה משתמש ברוחב ובגובה, עליך להכפיל או לשלש וכו' את הרוחבים והגבהים ביחס למידות הדפדפן כדי ליצור את התוצאות הטובות ביותר. הסיבה לכך היא שלצערי הזום עובד ברמות ולא באחוזים. אז כל אחוז זום המחושב מההבדלים ברוחב חייב להיות מומר לרמה שסביר להניח שאינה מדויקת במיוחד אם זה לא גורם פשוט של הגודל.
HD זה לא משהו שאני יכול להשתמש בו (אלא אם כן אני מפספס משהו) כי במקרים מסוימים אני צריך מימד מדויק, לא פי 2 מהגודל. ובמקרים מסוימים, אני צריך יותר מ-2X.
תן לי לראות אם אני מבין מה אתה אומר. נניח שיש לי HTML שהוא 200x200 ואני רוצה שהגודל הסופי יהיה 900x900. כלומר פי 4.5 מהגודל. האם אתה אומר שזה ייצור את זה רק כ-800x800 או 1000x1000 (פי 4 או פי 5 מהגודל) עם התוצאות הטובות ביותר, אבל ההבדל של פי 5 הוא זה שיוצר את הטשטוש?
אם זה נכון, הפתרון הטוב ביותר הוא לתפעל את ה-HTML לפני שליחתו? אז בעצם, אני צריך ליצור HTML בגודל הנכון ואז לא אצטרך שום זום?
תודה