כלים ללכידה ולהמרה של האינטרנט
הקהילה המקוונת של GrabzIt

לגבי התקנת Grabzit דרך NPM

שאל שאלות כיצד ללכוד או להמיר דפי אינטרנט או HTML into תמונות, מסמכי CSV, PDF או DOCX וכן כיצד להמיר סרטונים into GIF מונפשות באמצעות ה- API שלנו.

היי,

התקנתי את ה-grabzit דרך npm אבל כשאני מנסה לגשת אליו ב-javascript הוא נותן לי את ה-"fs לא נמצא בבעיית המודול", כשחקרתי את זה למדתי שהוא מוזכר בספריית js שלך, אבל הערתי את ה-"fs " קוד מה-js אבל מאוחר יותר קיבלתי שגיאה נוספת במהלך הגישה 

ואז קיבלתי את בעיית הליבה של Access

האם יש דרך כלשהי שנוכל לגשת ל-grabzit מ-javascript אלא על ידי התקנה דרך npm.

תודה

שרנג'יט סינג

נשאל על ידי תמיכת GrabzIt ב-10 ביוני 2019

אני מבולבל מהשאלה שלך. זה נשמע כאילו התקנת את ספריית node.js שלנו ואתה מנסה להשתמש בה כמו JavaScript בצד הלקוח.

אם אתה רוצה להוריד את ספריית JavaScript שלנו דרך npm. עקוב אחר ההוראות ב- דף הורדה של JavaScript API.

ענה על ידי GrabzIt Support ב-10 ביוני 2019

היי,

השתמשתי באפשרות npm שניתנה בתשובתך אז אתה יכול בבקשה לתת לי עכשיו היכן לקרוא לקובץ grabzit js? 

ענה על ידי Charanjit Singh ב-10 ביוני 2019

אני לא בטוח למה אתה מתכוון בדיוק.

אתה פשוט מתייחס לקובץ JavaScript כמו כל קובץ JavaScript רגיל. זה כנראה יהיה בתיקייה שכותרתה: node_modules\@grabzit\js

בכל מקום שבו הגדרת את חבילות ה-npm שלך ללכת בספריית הפרויקט שלך. לאחר מכן תוכל לקרוא לזה JavaScript בכל דף אינטרנט כפי שהוסבר ב- תיעוד.

היי,

תודה על שיתוף התשובה החשובה כאן

יש לי שאילתה אחת לגבי הכותרת התחתונה המותאמת אישית, אפשר כאן אם אני רוצה ליצור כותרת עליונה מותאמת אישית לכל עמוד יהיו כותרת עליונה ותחתונה שונות כאשר אני מייצא intאו docx? 

ענה על ידי Charanjit Singh ב-10 ביוני 2019

רק אחד תבנית כותרת עליונה ותחתונה ניתן להחיל על מסמך PDF או DOCX. ניתן להחיל את הכותרת העליונה והתחתונה בתוך המסמך על כל העמודים הראשונים, האי-זוגיים או הזוגיים.